Investering

Har ni kommit till den nivå där det är svårt att komma vidare?

Ofta så har man hela planen klar för sig. Bitarna ligger på plats för starten, expansionen eller förvärvet. Det enda som fattas är att något finansinstitut tror på dig och idéerna för att kunna låna ut de efterfrågade pengarna så ska allt vara i full gång. Ibland är pengarna endast för att komma över en tillfällig tröskel. Ibland så söker man något mer än bara en bank exempelvis både pengar och kunskap.
Oavsett varför du/ni söker kapital för ditt projekt kanske vi kan bli den perfekta partnern då vi även besitter stor erfarenhet och har ett brett kontaktnät.

Investeringsobjekt
Investerarobjektet ska vara ägarlett där vi verkar som stöd med kapital och eventuell kunskap. Det ska finnas en tydlig anledning till vår roll. Det ska finnas en tydlig affärsplan och målsättning. Ägaren/ledningen ska veta vad de är ute efter och varför och vad vår inblandning ska leda till. Det kan vara ett tillfälligt projekt som varar i någon/några månader till projekt som varar i flera år.

Investerarområden vilka vi finner extra intressanta:

  1. Bygg och anläggning med olika inriktningar.
  2. Tomt och markområden för exploatering och byggnation.
  3. Finansbranschen så som fakturabelåning och smålån.
  4. Handel i butik eller som grossiströrelse.
  5. Franchisekedjor. Start och utveckling från befintligt handelskoncept.
  6. Webb, Webbhandel, eventuellt med delar i fysiska butiker.

Investeringsnivå
Vi investerar i både kortsiktiga, upp till 12 månader, och långsiktiga projekt, mer än 12 månader. Investeringssumman är beroende på och av investeringens anledning men kan ligga från 50.000kr till investeringar på flera miljoner kronor.

Det är idag vi skapar morgondagens framgång!